Comanda pentru astazi
Comanda pentru evenimente

Termeni si conditii

Serviciul www.quercuscatering.ro este oferit de QUERCUS COMPANY GRUP SRL cu sediul in Bld. Basarabia,Nr.250 Sector 3, Bucuresti, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/242/2005, avand CUI RO 8467010 denumita in continuare Societate.

Despre www.quercuscatering.ro:

www.quercuscatering.ro este un serviciu de comert electronic ce ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate pe magazinul on-line. Produsele se pot achizitiona prin comanda online prin modalitatile prezentate pe magazinul on-line sau telefonic, la unul din numerele de telefon ce se regasesc pe magazinul on-line.

Proprietate intelectuala:

Intreg continutul si design-ul www.quercuscatering.ro, precum si orice alt material trimis catre dumneavoastra prin intermediul e-mail-ului sau prin orice alta modalitate (ex: articole, newsletter, descriere produse, etc) apartin societatii si/ sau colaboratorilor sai si sunt protejate de Legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.quercuscatering.ro fara a detine un document scris care sa ateste permisiunea prealabila din partea Societatii.

Inregistrarea ca utilizator www.quercuscatering.ro:

www.quercuscatering.ro poate fi accesat gratuit, iar pentru navigarea in paginile magazinului on-line-ului nu este nevoie de inregistrare ca utilizator. Pentru a beneficia insa de serviciile oferite de magazinul on-line ex: achizitionarea produselor, verificarea comenzilor proprii sau primirea de newslettere,va trebui sa va inregistrati ca utilizator cu nume si parola. Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila a dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.quercuscatering.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si a Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, avem rugamintea sa le verificati periodic. In cazul in care nu sunteti de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/ folositi serviciile magazinului on-line www.quercuscatering.ro.

Daca folositi acest magazin on-line, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator, creat pe www.quercuscatering.ro si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator, creat pe acest magazin on-line.

www.quercuscatering.ro vinde produsele adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati on-line sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.quercuscatering.ro. Daca sunteti minor, puteti achizitiona produsele www.quercuscatering.ro numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

www.quercuscatering.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizator sau de a refuza vanzarea de produse, la propria initiativa, persoanelor care folosesc in mod abuziv si incorect serviciile oferite.

Datele Personale:

Prin inregistrarea ca utilizator al www.quercuscatering.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dumneavoastra ca utilizator al serviciului www.quercuscatering.ro.

Procedura de cumparare:

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.quercuscatering.roeste necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor dorite - inregistrarea dumneavoastra ca utilizator al www.quercuscatering.ro - efectuarea platii produselor on-line sau ramburs. Plata se efectueaza ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plata, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si pretul livrarii. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.quercuscatering.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care magazinul on-line isi deruleaza operatiunile.

Preturile:

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate de pe magazinul on-line www.quercuscatering.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19% valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sau nu sa reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

Metode de plata:

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, veti primi informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dumneavoastra, sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. O data cu livrarea comenzii veti primi si factura fiscala in original a produselor comandate.

Achizitionarea si achitarea produselor de pe magazinul on-line www.quercuscatering.ro prin transfer bancar/ ordin de plata:

Puteti cumpara produse prin www.quercuscatering.ro urmand pasii prezentati: 1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe butonul "Adauga in cos" 2. Accesati cosul de cumparaturi apasand butonul “Finalizati comanda” si introduceti datele personale solicitate 3. Apasati butonul "Trimite comanda" Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoana/ societatea comerciala catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare, va rugam sa specificati acest lucru in spatiul pentru „Informatii suplimentare”. Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe magazinul on-line, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dumneavoastra, urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt timp.

In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata, numarul facturii primite prin e-mail, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa office@quercuscatering.ro in maximum 24 de ore, pentru a putea expedia comanda.

Descrierea si returnarea produselor:

www.quercuscatering.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.quercuscatering.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.quercuscatering.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe magazinul on-line, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a magazinului on-line si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristicede la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 3 alin. 1).

Conform art. 16 "sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator" (art. 16 lit. e).

Forta majora:

www.quercuscatering.ro, afiliatii si/sau furnizorii de produse sau servicii catre www.quercuscatering.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.quercuscatering.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza doar la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.quercuscatering.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.quercuscatering.ro erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Publicitate:

www.quercuscatering.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.quercuscatering.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Legislatia aplicabila:

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.quercuscatering.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice. Termenii si conditiile www.quercuscatering.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul QUERCUS COMPANY GRUP SRL In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza Municipiului Bucuresti.

Prezentarea ofertei:

QUERCUS COMPANY GRUP SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe magazinul on-line www.quercuscatering.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe magazinul on-line www.quercuscatering.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe magazinul on-line www.quercuscatering.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Program livrari : se livreaza de Luni - Vineri intre ora 11.00 - 20.00, Sambata - Duminica 11.00 - 18.00


Acest website foloseste module cookie sau tehnologii similare pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat. Apăsând butonul Accepta sau navigând pe acest website, sunteti de acord să permiteti colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Aflati in sectiunea Politica de cookies mai multe despre cookie-uri. Accepta